Skip to main content

Als marketeer in de bloemen- en plantenmarkt ontwikkel je marketingstrategieën en -plannen die aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen. Je identificeert markttrends, seizoensgebonden kansen en klantbehoeften om nieuwe mogelijkheden te benutten. Verder beheer je het marketingbudget en stuur je het marketingteam aan, waarbij je zorgt voor goede samenwerking en communicatie binnen het team en met andere afdelingen.

Soliciteer

Functieomschrijving

Je plant, voert uit en evalueert marketingcampagnes (zowel online als offline) en analyseert marktgegevens en marketingprestaties. Daarnaast zorg je voor consistente merkcommunicatie over alle kanalen en werk je samen met externe partners voor de creatie van marketingmateriaal. Je beheert de visuele presentatie van producten, stelt rapportages op en presenteert bevindingen aan het management. Ook onderhoudt je relaties met kwekers, distributeurs en retailers en organiseer je netwerkevenementen, beurzen en bloemenveilingen.

1

Diploma

HBO opleiding Marketing, Bedrijfskunde, Communicatie of gerelateerd vak
2

Werkervaring

Minstens 5 jaar relevante werkervaring, minimaal 2 jaar in leidinggevende rol
3

Dienstverband

Fulltime
4

Spreektaal

Je spreekt Nederlands en Engels
5

Werklocatie

Werken op locatie

Ontdek jouw mogelijkheden bij Hoek group

Wat bieden wij

Bij deze functie krijg je 25 vrije dagen, een laptop en telefoon, en een reiskostenvergoeding afhankelijk van de afstand woon-werkverkeer. Je komt te werken in een interessante baan binnen een internationale omgeving. Daarnaast ontvang je vakantiegeld en een goede pensioenregeling. Er is een bedrijfsrestaurant en je hebt toegang tot een sportschool.

Wie zijn wij

Wij zijn Hoek group. Een jong, dynamisch en vooruitstrevend bedrijf met een no-nonsense cultuur. Wij verkopen bloemen en planten aan bloemisten, groothandels en exporteurs in maar liefst 56 landen wereldwijd.

Soliciteer nu

    This is

    Hoek group