Skip to main content

Hoek flowers, onderdeel van Hoek group, zet de uitbreiding van haar zakelijke activiteiten in Noord-Duitsland voort door het overnemen van drie ondernemingen: Meyer Blumen, Kees de Lange en Mindener. Daarnaast is het bedrijf ook een partnership gestart met het Duitse Interfleur.

Kans op groei

Ruben Hoek (CEO) en Gerben van Duijvenbode (CCO) lichten toe: “Hoek flowers is inmiddels al drie jaar actief in Duitsland met het leveren van verse bloemen, planten en bloemisten artikelen direct aan de bloemist. Door de strategische overnames van de bovengenoemde bedrijven breiden we ons bereik in het noorden van Duitsland verder uit. We zijn trots op het vertrouwens dat we hebben gekregen hierin. Deze overnames en de samenwerking met de bedrijven versterken niet alleen onze huidige positie in de markt, maar bieden ook kansen aan voor verdere groei in de toekomst.”

In 2024 blijft Hoek flowers zich richten op het investeren in innovatieve en duurzamere methoden om de dienstverlening aan bloemisten te optimaliseren. “Ons ‘Origin Direct’-concept, waarbij bloemisten direct een selectie van bloemen uit Zuid-Amerika, Kenia of Zuid-Afrika kunnen aanschaffen, vertegenwoordigt bijvoorbeeld een waardevolle aanvulling voor onze klanten in Noord-Duitsland. Dit biedt hun niet alleen een gunstigere prijs, maar garandeert ook hoogwaardige en unieke producten direct van de kweker, het hele jaar door.