Skip to main content

Afgelopen weekend vonden de British Florist Association (BFA) awards plaat in Hinckley, Engeland. Hier is Hoek flowers uitgeroepen tot ‘Flower Supplier of the Year.’ Dit betekent dat Hoek flowers zich een jaar lang de beste bloemenleverancier van het Verenigd Koninkrijk mag noemen.

Bloemisten uit het hele VK konden stemmen op hun favoriete bloemenleverancier, en Hoek flowers kwam is daar als winnaar uitgekomen. De prijs werd uitgereikt tijdens de FleurEx 2022 beurs, een evenement dat werd bezocht door honderden bloemisten, studenten, kwekers en andere bloemenleveranciers.

FleurEx 2022

Op de FleurEx 2022 zochten bloemisten naar nieuwe producten, inspiratie en groothandelaren. Het evenement bood daarnaast ook live bloemendemonstraties en masterclasses aan die de bezoekers konden volgen. Groothandelaren, waaronder Hoek flowers, hadden de mogelijkheid om met een stand aanwezig te zijn. De stand van Hoek flowers trok veel bezoekers die meer wilden weten over Hoek flowers, die inspiratie zochten en nieuwsgierig waren naar de nieuwste trends en producten.

De beurs was opnieuw een groot succes en we willen iedereen bedanken die op ons heeft gestemd. Dankzij jullie steun mogen we ons nu de beste bloemenleverancier in het VK noemen!