Skip to main content

Stage lopen bij Hoek group biedt een unieke kans om deel uit te maken van een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar actief is in de wereldwijde bloemen- en plantenhandel. Hoek group, met zijn roots in Nederland, heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van import en export van bloemen en planten, met een sterke focus op innovatie en kwaliteit.

Soliciteer

Wat maakt stage lopen bij Hoek group bijzonder?

1. Diversiteit aan Ervaringen: Bij Hoek Group werk je binnen verschillende afdelingen zoals Hoek Flowers, Hoek Groothandel, Hoek Commissie, en Hoek Handling. Hierdoor krijg je een breed inzicht in de gehele keten van de bloemenhandel, van inkoop tot verkoop en logistiek.

2. Familiebedrijf met een Modern Tintje: Hoewel Hoek Group een familiebedrijf is, staat het bekend om zijn moderne aanpak. De nieuwe locatie is voorzien van een gym en een bedrijfsrestaurant, wat laat zien dat er niet alleen aandacht is voor het werk, maar ook voor het welzijn van de medewerkers.

3. Internationale Werkomgeving: Met activiteiten in meer dan 52 landen, biedt een stage bij Hoek Group de mogelijkheid om te werken in een internationale context, wat je een waardevolle ervaring geeft in de wereldwijde handel.

4. Professionele Groei: Als stagiair krijg je de kans om mee te werken aan echte projecten en wordt er geïnvesteerd in je persoonlijke ontwikkeling. Dit kan een geweldige opstap zijn naar een succesvolle carrière binnen of buiten de bloemen- en plantenindustrie.

 

Als je op zoek bent naar een stageplek waar je kunt leren, groeien en deel kunt uitmaken van een dynamisch en innovatief team, dan is Hoek Group een uitstekende keuze. Hier kun je jouw passie voor bloemen combineren met een praktische en leerzame ervaring in een internationaal opererend familiebedrijf.

Ontdek jouw mogelijkheden bij Hoek group

Kom stage lopen!

    This is

    Hoek group