Marketing

Hoi! Leuk om te zien dat jij die crea-Bea of Bob bent waar wij naar opzoek zijn.. anders had je vast niet verder gelezen.

“Hier zijn de maandagen wel leuk, omdat Isabel er dan niet is.”

DannyDe leukste thuis

HOEK GROUP

Hoi! Leuk om te zien dat jij die crea-Bea of Bob bent waar wij naar opzoek zijn.. anders had je vast niet verder gelezen😉 Wij zijn de Marketingafdeling van Hoek group en opzoek naar een nieuwe collega voor ons ‘best wel gezellige’ team. Dus vliegen de woorden jouw pen uit en vind je het ook nog eens leuk om dingen te creëren/designen? Lees dan echt even verder!

WIE ZIJN WIJ?

Wij: Danny, Lianne, Andrea, Isabel en Coby zijn team Marketing. Wij zijn die mensen waarvan iedereen zich altijd afvraagt: “wat doen ze de hele dag?” En als ons vakgebied ook dat van jou is, dan herken je jezelf daar vast en zeker in. Ons antwoord is dan ook altijd: wij bouwen samen, dag in- en dag uit, aan het merk Hoek. Dat doen we via campagnes, events, socials (@hoekflowers), ons loyaliteitsprogramma (hoekexclusive.com) en nog veel meer. Allemaal gericht op de bloemist in binnen- maar voornamelijk in buitenland. Hoe dat precies zit zullen we je t.z.t. natuurlijk allemaal uitleggen.

WAAR ZOEKEN WE NAAR?

Ons team is al aardig compleet, maar er is nog één ding dat wij echt missen. En dat is iemand die met woorden en beelden kan ‘spelen’, die nét voor dat beetje extra pit in een beeld of tekst zorgt, zodat de klant overgaat tot actie. Dus word jij blij van schrijven, content creëren, beelden schieten en bewerken en nieuw promo materiaal designen? En wil jij daarnaast werken in een jong en energiek team, in een prachtig internationaal bedrijf? Laat ons dan weten waarom jij diegene bent die we sowieso uit moeten nodigen voor een gesprek! En tot slot. Wat ons betreft heb je geen waslijst aan opleidingen, ervaringen en specialisaties nodig. Wat wij zoeken is creativiteit😊 Drie dingen zijn wel belangrijk: 1. ENGELS, alle communicatie richting onze klanten is in het Engels, 2. ADOBE: design en creatie doen wij in deze pakketten en last, but definitely not least 3. FUN: buiten jouw skills zijn we altijd in voor goede weekendverhalen en gezellige uitjes met elkaar.

SOLLICITEER NU