Technische Dienst

Ben jij een handige Harry of Henriette en zijn IKEA kasten ‘peanuts’?

Iedere dag weer nieuwe uitdagingen op technisch gebied.

DennisTechnische Dienst

HOEK GROUP

Ben jij een handige Harry of Henriette? Zijn IKEA kasten ‘peanuts’, belt de buurman jou als de CV weer storing heeft, zie jij een brommer liever uit- dan in elkaar en/of maakt niets jou meer gelukkig dan een technisch probleem fixen? Dan is onze Technische Dienst (TD) vacature echt iets voor jou!

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Hoek group. Een jong, dynamisch en vooruitstrevend bedrijf met een no-nonsense cultuur. Niets is ons te veel en wij weten van aanpakken. Wij verkopen, via onze online shop, bloemen …. heel veel bloemen. Aan bloemisten, groothandels en exporteurs in maar liefst 52 landen. Vandaag voor 14:00 uur besteld? Dan zijn de bloemen de volgende dag in huis.

WAT GA JE DOEN?

Werken als TD’er bij Hoek group is enorm divers. Jij zorgt er elke dag, samen met jouw team, voor dat de boel ‘draaiende’ blijft. Dat onze Rail Guided Vehicles (robots) kunnen blijven rijden, de sorteermachines kunnen blijven sorteren en de bloemen over de lopende banden kunnen blijven vliegen om zo op tijd bij onze klanten zijn (check de video voor een impressie). Kortom, van het oplossen van een storing bij de robots, het checken van het klimaat in de koelruimtes tot aan het laten rollen van onze lopende banden...

WAT BIEDEN WIJ?

  • Fulltime functie (40 uur)
  • Een jong team collega’s en een informele werksfeer
  • Mogelijkheid om je kennis te vergroten (op het gebied van techniek & robotica)
  • Sportschool op locatie
  • Gezonde bedrijfskantine

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

ERVARING
Iemand met een passie voor techniek. Het hebben van een technisch diploma is uiteraard een pré (of deelname aan een BBL traject). Al vinden wij ervaring en het willen leren net zo belangrijk.

TAAL
Goede beheersing van de Nederlandse taal. Engels is een pré, maar niet noodzakelijk.

BESCHIKBAARHEID
Je bent fulltime beschikbaar en je hebt een flexibele instelling.

AANPAKKER
Je houdt van aanpakken en vindt het leuk om met nieuwe technieken te werken.

SOLLICITEER NU