Skip to main content

Accountmanager Quattro Plant Engels/Nederlandstalig

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding van de markt voor de verkoop van onze planten. Onze mooie groene producten vinden vervolgens via de groothandel, retail en tuincentra hun weg naar het interieur van miljoenen consumenten in Europa en daarbuiten.

Werken in een mooie groene omgeving. Wie wil dat nou niet?

JanInkoper Planten

QUATTRO PLANT

Quattro Plant: dé leverancier van kamer- en tuinplanten en boomkwekerijproducten. Die kopen we veelal direct in bij de beste kwekers. Oftewel: verser kan niet. Onze mooie groene producten vinden vervolgens via de groothandel, retail en tuincentra hun weg naar het interieur van miljoenen consumenten in Europa en daarbuiten.

Elke dag maken wij ons er hard voor om onze producten heel snel bij klanten binnen en buiten Europa te krijgen. Wat we doen, doen we samen. Wij zijn een enthousiast team van ervaren en minder ervaren mensen, die bereid zijn elkaar wat te leren en om ook van elkaar te leren.

WAT GA JE DOEN?

  • Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding van de markt voor de verkoop van onze planten
  • Als accountmanager ben je voornamelijk op pad en op zoek naar potentiële klanten. Hierdoor heb je een grote mate van zelfstandigheid en de mogelijkheid om eigen initiatieven te ontwikkelen.
  • Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met bestaande relaties, het aanbevelen van (nieuwe) producten en het ontwikkelen van kansen in de markt.
  • Met de ondersteuning van een ervaren organisatie heb je de mogelijkheid om verder door te groeien binnen onze verkooporganisatie.

WAT BRENG JE MEE?

EXPERIENCE

Kennis en ervaring van planten

Rijbewijs B

LANGUAGE

Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

KNOWLEDGE

Ervaring in de sierteelt is een pre

GO-GETTER

Representatief, Communicatief

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

  • Een uitdagende en dynamische werkomgeving.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei binnen het bedrijf.
  • Een goed salaris gebaseerd op jouw ervaring
  • Een bedrijfsrestaurant waar je kan ontbijten en lunchen
  • Een sportschool

INTERESSE OF MEER WETEN?

Enthousiast én wil je werken in één van de mooiste branches van Nederland? Neem dan z.s.m. contact op met HR via hr@hoekgroup.com of bel 071-4090601

(acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

quattro plant