Inpakker

Kan jij klanten ‘inpakken’? Dan is onze inpak vacature misschien wel iets voor jou!

“Elke doos vol bloemen is als het ware een cadeautje voor de klant.”

KoosInpakker

HOEK GROUP

Kan jij klanten ‘inpakken’? Was jij op de middelbare school master boekenkaften, ben jij thuis diegene die de cadeautjes van inpakpapier voorziet en/of maakt niets jou meer gelukkig dan een strak eindresultaat? Dan is onze inpak vacature misschien wel iets voor jou! 

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Hoek group. Een jong, dynamisch en vooruitstrevend bedrijf met een no-nonsense cultuur. Niets is ons te veel en wij weten van aanpakken. Wij verkopen, via onze online shop, bloemen …. heel veel bloemen. Aan bloemisten, groothandels en exporteurs in maar liefst 56 landen. Vandaag voor 14:00 uur besteld? Dan zijn de bloemen de volgende dag in huis.

WAT GA JE DOEN?

Samen met jouw collega’s zorg jij dagelijks voor de ‘final touch’, de kers op de taart, richting onze klanten. De door jou ingepakte dozen vliegen de hele wereld over, van London tot aan Hong Kong (en nog véél verder). Het op de juiste manier inrollen en inpakken van de bloemen is dan ook enorm belangrijk voordat ze aan hun (wereld)reis gaan beginnen. Jij zorgt er met jouw team voor dat ze ‘ready for take-off’ zijn en na hun trip een glimlach op het gezicht van de klant toveren.

ERVARING

Het is natuurlijk top als je al ervaring hebt met het inpakken van bloemen. Al vinden wij het willen leren net zo belangrijk.

TAAL

Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal. 

BESCHIKBAARHEID

Je bent parttime / fulltime beschikbaar.

AANPAKKER

Je bent een aanpakker en ‘gewoon’ een gezellige collega.

SOLLICITEER NU