Skip to main content

Inpakker

Kan jij klanten ‘inpakken’? Dan is onze inpak vacature misschien wel iets voor jou!

“Elke doos vol bloemen is als het ware een cadeautje voor de klant.”

KoosInpakker

HOEK GROUP

Kan jij klanten ‘inpakken’? Was jij op de middelbare school master boekenkaften, ben jij thuis diegene die de cadeautjes van inpakpapier voorziet en/of maakt niets jou meer gelukkig dan een strak eindresultaat? Dan is onze inpak vacature misschien wel iets voor jou! 

WIE ZIJN WIJ?

Hoek group is een dynamisch familiebedrijf. Gespecialiseerd in het leveren van verse bloemen en planten. Momenteel actief in maar liefst 56 landen. Ons doel is om onze klanten in al deze landen zo snel als mogelijk van hun bestelde bloemen te voorzien. Elke dag is dit weer een mooie uitdaging en daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken!

WAT GA JE DOEN?

Samen met jouw collega’s zorg jij dagelijks voor de ‘final touch’ richting onze klanten. De door jou ingepakte dozen vliegen de hele wereld over, van London tot aan Hong Kong (en nog véél verder). Het op de juiste manier inrollen en inpakken van de bloemen is dan ook enorm belangrijk voordat ze aan hun (wereld)reis gaan beginnen. Jij zorgt er met jouw team voor dat ze ‘ready for take-off’ zijn en na hun trip een glimlach op het gezicht van de klant toveren.

ERVARING

Het is natuurlijk top als je al ervaring hebt met het inpakken van bloemen. Al vinden wij het willen leren net zo belangrijk.

TAAL

Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal. 

BESCHIKBAARHEID

Je bent parttime / fulltime beschikbaar.

AANPAKKER

Je bent een aanpakker en ‘gewoon’ een gezellige collega.

WAT KUN JE VAN VERWACHTEN?

  • Een passend salaris
  • Werken in een groeiende organisatie.
  • Enthousiast team.
  • Gebruik van onze fitnessruimte.
  • Een gezonde kantine waar je kunt ontbijten en lunchen.

Enthousiast én wil je werken in één van de mooiste branches van Nederland? Stuur jouw cv en motivatie naar hr@hoekgroup.com of bel voor meer informatie 071-40 90 601 (HR).
(acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld).