Oproepkracht

Ben je een echte aanpakker? Kom dan ons team versterken en ons helpen met het gereed maken van de orders.

VIP in de Cas? Scroll naar beneden.

Ook op werk lekker in beweging zijn!

KyanneAlgemeen Medewerker

HOEK GROUP

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan? Kom dan ons team versterken en ons helpen met het gereed maken van orders voor onze bloemisten wereldwijd. Lees verder…

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Hoek group is een dynamisch familie bedrijf, gespecialiseerd in het leveren van verse bloemen en planten. Momenteel actief in maar liefst 52 landen. Ons doel is om onze klanten in deze landen zo snel als mogelijk van hun bestelde bloemen te voorzien. Elke dag is het weer een uitdaging, een race tegen de klok, om deze bloemen transport klaar te maken en daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken!

  • Een boven marktconform salaris.
  • Werken in een groeiende organisatie.
  • Enthousiast team.
  • Gebruik van onze sportschool.
  • Een fantastisch bedrijfsrestaurant.

WAT GA JE DOEN?

Jij helpt met het bij elkaar zoeken en gereed maken van orders. Dit zijn bestellingen die moeten worden uitgeleverd aan de klant, zonder jou komt de order niet aan! Je zorgt dat de order compleet is, de juiste hoeveelheid heeft en dat de kwaliteit behouden blijft.

VIP IN 'DE CAS'

Kom jij deze zomer met je vriendengroep werken bij Hoek? Dan hebben wij een unieke aanbieding voor jou.. en je vrienden natuurlijk! Werken jullie minimaal 20 uur per week (voor minimaal 10 weken) bij ons, dan krijgen jullie een avondje VIP in de nieuwe CasaCara cadeau. Deze VIP avond is all inclusive – eten & drinken (alcohol vanaf 18 jaar).

Hoe werkt het?
Bijvoorbeeld: Kom je hier met z’n drieën werken, laat ons dan weten dat jullie vrienden zijn (geef dat aan in het onderstaande sollicitatieformulier). Jullie krijgen dan een VIP avondje in de Cas voor 3 personen cadeau (de voorwaarde is dat jullie hier alle 3, voor minimaal 10 weken, minimaal 20 uur per week werken). Komen jullie met z’n 5en of 10en .. dan gelden dezelfde regels. Leuker kunnen we het echt niet maken 😉

SOCIAAL

Je bent sociaal.

TAAL

Je spreekt Nederlands en/of Engels.

BESCHIKBAARHEID

Je bent parttime beschikbaar. Uren zijn flexibel in te delen. 

AANPAKKER

Je bent enthousiast en houdt van aanpakken.

SOLLICITEER NU