Skip to main content

NIEUWE ONTWIKKELINGEN

HOEK FLOWERS VERSTERKT AANWEZIGHEID IN NOORD-DUITSLAND

Hoek flowers, onderdeel van Hoek group, zet de uitbreiding van haar zakelijke activiteiten in Noord-Duitsland voort door het overnemen van drie ondernemingen: Meyer Blumen, Kees de Lange en Mindener. Bovendien is het bedrijf ook een partnership gestart met het Duitse Interfleur.

Ruben Hoek (CEO) en Gerben van Duijvenbode (CCO), lichten toe: “Hoek flowers is inmiddels drie jaar actief in Duitsland met het leveren van verse bloemen, planten en bloemisten accessoires direct aan de bloemist. Door deze strategische overnames breiden we ons bereik in het noorden verder uit. We zijn trots op het vertrouwen dat de bovengenoemde bedrijven ons hebben gegeven. Dankzij deze overnames en de partnership, versterken we niet alleen onze huidige positie, maar het biedt ook kansen voor verdere groei in de toekomst.”

In 2024 blijft Hoek flowers zich richten op het investeren in innovatieve en duurzamere methoden om de dienstverlening aan bloemisten te optimaliseren. “Ons ‘Origin Direct’-concept, waarbij bloemisten direct een selectie van bloemen uit Colombia, Kenia, of Zuid-Afrika kunnen aanschaffen, vertegenwoordigt bijvoorbeeld een waardevolle aanvulling voor onze klanten in Noord-Duitsland. Dit biedt hen niet alleen een gunstigere prijs, maar garandeert ook een hoogwaardig product direct van de producent, het hele jaar door.”